Categoriearchief: Allerlei

Allerlei berichten

Krantenartikel Kevin

Gisteren verscheen in de krant Het Nieuwsblad een artikel waarin Kevin de voorbije 4 maanden blessureleed omschrijft. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Geplaatst in Allerlei, Laatste nieuws | Een reactie plaatsen

Aanpassing Programma 2018

Na bijna 3 weken zonder training vanwege de blessure aan de achillespees zal Kevin niet deelnemen aan de eerder geplande wedstrijden (10/05 GP José Dubois Isières, 13/05 Verrebroek en de Ronde van Noorwegen 16-20/05). Kevin is ondertussen voorzichtig terug met … Lees verder

Geplaatst in Allerlei, Kalender | Een reactie plaatsen

Kevin niet van start in GP Affligem

Geen GP Affligem zoals eerst voorzien voor Kevin vandaag. Kevin zal zo snel mogelijk een specialist raadplegen om de aard van de blessure te laten bepalen. Hopelijk valt alles mee zodat de komende geplande wedstrijden niet in het gedrang komen.

Geplaatst in Allerlei, Laatste nieuws | Een reactie plaatsen

Layout website aangepast

Een nieuw jaar, een nieuwe ploeg en nieuwe uitdagingen. De layout van de website is nu volledig aangepast aan de kleuren van Tarteletto – Isorex. Wij wensen Kevin en alle sympathisanten een uitstekend en succesvol 2018!

Geplaatst in Allerlei, Laatste nieuws | Een reactie plaatsen

Update valpartij Druivenkoers

Na een ritje vanmorgen op de rollen blijkt de averij opgelopen tijdens de valpartij gisteren in de Druivenkoers beter mee te vallen dan aanvankelijk gedacht.

Geplaatst in Allerlei, Kalender | 1 reactie