Aartselaar

Om 13u30 gingen er 132 deelnemers van start in deze Interclub wedstrijd. De renners moesten 160 km. afleggen verdeeld over 7 ronden. In de 2e ronde ontstond er in 2 schuifjes een kopgroep van 16 renners met daarbij 2 ploegmakkers van Kevin (Stijn en Dennis). De koplopers hadden vrij snel een voorsprong van 1’25”. Kevin ging in de 4e ronde samen met 6 renners in de tegenaanval, maar korter dan 35″ kwamen ze niet.  In de 5e ronde kwamen een 10-tal  renners uit het peloton de achtervolgende groep van Kevin vervoegen. Maar de 14 overgebleven koplopers liepen terug verder uit en zouden spurten voor de zege. Benjamin Verraes (VDM Van Durme Michiels – Trawobo Cycling) was veruit de snelste en behaalde vandaag zijn 22e overwinning van het seizoen.
Kevin bolde in de eerste achtervolgende groep als 25e over de meet op 1’48” van de winnaar.
Foto’s van deze wedstrijd in het Album 2017 8-O

Dit bericht is geplaatst in Koersverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie