Omloop van het Waasland

Liefst 172 deelnemers trotseerden vandaag de koude, regen, hagel en wind. De renners moesten 168 km. 800 afleggen verdeeld over 3 grote en 8 plaatselijke ronden. De koers bleef lang gesloten en enkel achteraan het peloton werden er regelmatig renners gelost of gaven er vroegtijdig de brui aan. In de 4e van de 8 plaatselijke ronden trokken er 4 renners in de aanval. In de laatste ronde kon enkel de Italiaan Alexandar Richardson (Canyon DHB P/B Bloor Homes) uit de greep van het aanstormde peloton blijven en won zo verdiend met 26″ voorsprong. De 3 overige koplopers werden terug door het peloton ingerekend.
Kevin bolde als 86e op 26″ over de meet in het peloton dat nog zo’n 100 renners bevatte.

Dit bericht is geplaatst in Koersverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie