Sint-Truiden

Met een half uurtje vertraging gingen de 165 deelnemers om 14 u 30 van start. De renners moesten 119 km. afleggen verdeeld over 17 ronden. In de 4e ronde kwam er een aanval van 7 renners. Het peloton liet niet begaan en in de 13e ronde volgde een algemene hergroepering. Op 2 ronden voor het einde trok Kevin met 4 andere renners in de aanval, maar ook zij werden bij het ingaan van de laatste ronde gegrepen. In de slotronde waagden 2 renners een ultieme uitval en deze 2 konden nipt voor het aanstormde peloton blijven. Michiel Hillen (Hubo – Titan Cargo CT) bleek de snelste van de 2 koplopers.
Kevin reed vandaag een goeie koers en bolde uiteindelijk in de buik van een sterk uitgedund peloton als 88e over de meet.
Foto’s van deze wedstrijd in het Album 2019 8-O

Dit bericht is geplaatst in Koersverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie