Zele

Na bijna 3 weken zonder competitie ging Kevin vandaag van start in Zele. De 90 deelnemers moesten 130 km. afleggen verdeeld over 11 ronden. Mede door de felle wind droegen de ontsnappingspogingen nooit ver. Ook Kevin liet zich niet onbetuigd en trok in de 6e ronde samen met 3 andere renners in de aanval. Een ronde later kwamen er vooraan 4 renners aansluiten, maar ook deze 8 koplopers werden een ronde later terug ingerekend. Ook in de laatste ronde probeerde Kevin nog een paar keer om de massaspurt te ontlopen, maar tevergeefs. Kevin zette zich de laatste 2 km. dan maar op kop van het peloton om zo de spurt voor ploegmakker Kenneth Caethoven aan te trekken. Met succes, want thuisrijder Kenneth Caethoven won de spurt van zo’n 60 renners.
Kevin bolde nog als 15e over de meet na een sterke koers :aplause: 
Foto’s van deze wedstrijd in het Album 2019 8-O 

Dit bericht is geplaatst in Koersverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie