GP Affligem

Om 13 u 30 gingen er 159 deelnemers van start in de 100e editie van deze wedstrijd. De renners moesten 162 km. afleggen verdeeld over 9 ronden. De wedstrijd bleef lang gesloten en enkel achteraan het peloton moesten er constant renners de rol lossen. In de laatste ronde konden een 10-tal renners zich losmaken van het sterk uitgedunde peloton en zij zouden spurten voor de zege. De Engelsman Fred Wright (National Team Great Britain) bleek de snelste van de koplopers.
Kevin stapte na 3 ronden uit de wedstrijd en kwam dus niet als 44e over de aankomst, zoals aanvankelijk vermeld in de officiële uitslag! Kevin had wederom een heel slecht gevoel vandaag. Na de goeie wedstrijd van gisteren was er vandaag duidelijk weer iets aan de hand :( 

Dit bericht is geplaatst in Koersverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie