Kortessem

Met 100 deelnemers gingen ze om 14 u 30 van start voor 120 km. verdeeld over 14 ronden. In de eerste wedstrijdhelft waren er tal van aanvalspogingen, maar het peloton liet niet begaan. Ook Kevin reed een ronde met 2 renners voorop, maar er kwam geen versterking. Een uitval van 2 renners in de 8e ronde had meer succes, maar ook zij werden op 2 ronden voor het einde terug gegrepen. Bij het ingaan van de laatste ronde waagden 4 renners hun kans en zij kregen het gezelschap van een groepje van 19 renners met daarbij Kevin. De 23 koplopers hielden ditmaal wel stand en zouden spurten voor de zege. Het was Belgisch kampioen Rutger Wouters (VP Consulting-Zannata Cycling Team) die duidelijk over de snelste benen beschikte.
Kevin bolde na een attente en aanvallende wedstrijd als 19e over de meet in dezelfde tijd van de winnaar. Er was duidelijk verbetering merkbaar na het bezoekje van gisteren aan de osteopaat.
Foto’s van deze wedstrijd in het Album 2019 8-O 

Dit bericht is geplaatst in Koersverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie