PK Onze-Lieve-Vrouw Waver

Met 121 EZC en beloften gingen ze om 15 u van start in het PK van de provincie Antwerpen. De renners moesten 136 km. afleggen verdeeld over 15 ronden. Kevin probeerde in de eerste koershelft meermaals een ontsnapping op gang te brengen, maar het peloton liet niet begaan. In de 8e ronden lukten 5 renners daar wel in en hun maximale voorsprong bedroeg 1’15”. De laatste ronde werd het nog spannend toen 3 renners de kopgroep bijna kwamen vervoegen en het peloton naderde tot slechts 20″. De 5 koplopers bleven nipt vooruit en Joren Segers (Hubo – Titan Cargo CT)  bleek veruit de snelste en behaalde zo de titel van PK Antwerpen bij de EZC. De titel bij de beloften was voor Elias Maris (Nano Development Team) die als 5e over de finish kwam.
Kevin bolde op 17″ als 60e over de meet in de buik van een sterk uitgedunde peloton.
Foto’s van deze wedstrijd in het Album 2019 8-O 

Dit bericht is geplaatst in Koersverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie