Flèche Ardenaisse

Met 175 deelnemers gingen ze in deze UCI 1.2 wedstrijd om 12 u 30 van start in Herve. De renners moesten 179 km. 700 afleggen met onderweg 9 gerenommeerde hellingen. Enkele vroege ontsnappingspogingen werden snel teniet gedaan. Op 70 km. voor de aankomst ontstond een ruime kopgroep van 18 renners. Met nog 50 km. voor de boeg ontsnapten 2 renners uit deze kopgroep en hun voorsprong werd steeds groter. De 2 spurten voor de zege en de Zwitser Simon Pellaud (IAM Excelsior) was duidelijk de sterkste. De ex World Tour renner (IAM Cycling) won vorige week nog het bergklassement in de Ronde van Romandië 8-O 
Kevin, die vandaag geen goeie benen had, reed net als 90 andere renners deze lastige wedstrijd niet uit :( 

Dit bericht is geplaatst in Koersverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie