GP Criquielion

Om 13 uur gingen er in Silly 164 deelnemers van start. De renners moesten 193 km. 300 afleggen waarvan eerst 4 plaatselijke ronden in en rond Silly alvorens richting Deux-Acren te trekken. In Deux-Acren wachtte de renners nog 6 plaatselijke ronden. Een vroeg gevormde kopgroep van 19 renners werd gegrepen op zo’n 30 km. voor de aankomst. De deur stond de ganse wedstrijd achteraan wagenwijd open en zoals verwacht werd er gespurt met een sterk uitgedund peloton van zo’n 35 renners. Arne Marit (Lotto-Soudal U23) bleek de snelste en ging met de zegebloemen naar huis.
Voor Kevin liep het vandaag weer voor geen meter. Reeds tijdens de plaatselijke ronden in Silly stapte hij dan ook uit de wedstrijd :(

Dit bericht is geplaatst in Koersverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie