Walhain

Kevin besliste vrij laat om in het Waals-Brabantse Walhain van start te gaan. Om 15 uur gingen er 80 deelnemers van start voor 114 km. of 19 ronden van 6 km. Reeds vroeg in de wedstrijd kwam er een kopgroep van 8 renners tot stand. De voorsprong van de 8 koplopers werd steeds groter en de winnaar zat vooraan. In de finale viel de kopgroep nog uit elkaar en Tom Paquot (Wallonie Bruxelles Development Team) kwam als eerste over de meet.
Kevin ging op 5 ronden voor de aankomst met 9 andere renners in de tegenaanval, maar de koplopers bijbenen zat er niet meer in. Kevin kon in de laatste ronde samen met nog een renner van zijn metgezellen wegrijden en kwam als 9e over de aankomst. Een ferme opsteker voor Kevin na een mindere periode :aplause: 
Foto’s van deze wedstrijd in het Album 2019 8-O 

Dit bericht is geplaatst in Koersverslagen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie