Kevin stopt met koersen

Na 13 jaar in het wielerpeloton, waarvan 4 jaar als prof en in totaal 63 overwinningen stopt Kevin met koersen. Hieronder een dankwoordje van Kevin.

Wegens aanhoudende gezondheidsproblemen met mijn achillespees de afgelopen 2 jaar heb ik met veel pijn in mijn hart besloten om te stoppen met koersen. Het was voor mij de voorbije 2 jaar ook mentaal heel moeilijk om mij steeds opnieuw op te laden na telkens enkele weken van inactiviteit wegens deze hardnekkige blessure.
Langs deze weg wens ik uitdrukkelijk mijn ouders, grootouders en al mijn supporters te bedanken die voor mij klaar stonden in goede maar ook in slechte tijden. Maar nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven.

Groetjes Kevin

Dit bericht is geplaatst in Laatste nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie